Tocanita cu ardei gras

Se curata legumele. Cartofii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori, ardeiul gras fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se curata de pi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu ardei gras

Ingrediente

  • 4 cartofi mai mari
  • 3 cepe potrivite
  • 3 rosii mai maricele
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se curata legumele. Cartofii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori, ardeiul gras fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se curata de pielite, apoi se taie cubulete mici.

Se pune ardeiul la calit, se adauga apoi ceapa si 1 cana de apa. Se fierb pana cand ceapa devine sticloasa. Se adauga rosiile si cartofii. Se fierb la foc moderat. Se potrivesc cu sare dupa gust. Mancarica este gata cand sunt cartofii fierti.


Cand este gata tocanita se adauga patrunjel verde tocat.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci