Pentru tortilla cu cartofi ca in Spania se curata cartofii si se taie marunt, se amesteca cu ceapa, se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de cartofi.
Pentru tortilla cu cartofi ca in Spania se curata cartofii si se taie marunt, se amesteca cu ceapa, se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de cartofi, se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron. Se bat ouale si se toarna peste cartofi, se amesteca bine. Se prajesc din nou in ulei incins, ca o omleta.
Se serveste fierbinte, ornat cu frunze de patrunjel.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii