Aceasta reteta se prepara din cartofi, ceapa, ciuperci, bacon afumat, ulei de masline, oua si condimente.
Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la prajit in ulei circa 10 minute. Se scot si se lasa deoparte. Separat, se pune intr-o tigaie ceapa si baconul maruntite si se rumenesc. Se adauga ciupercile si se prajesc 5 minute. Se pun cartofii inapoi, apoi se amesteca totul si se condimenteaza. Ouale se bat cu sarea si piperul, se toarna apoi peste compozitia de cartofi si se rumenesc 15 minute la cuptor.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete:
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii