Aceasta reteta se prepara din cartofi, ceapa, ciuperci, bacon afumat, ulei de masline, oua si condimente.
Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la prajit in ulei circa 10 minute. Se scot si se lasa deoparte. Separat, se pune intr-o tigaie ceapa si baconul maruntite si se rumenesc. Se adauga ciupercile si se prajesc 5 minute. Se pun cartofii inapoi, apoi se amesteca totul si se condimenteaza. Ouale se bat cu sarea si piperul, se toarna apoi peste compozitia de cartofi si se rumenesc 15 minute la cuptor.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete:
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii