Aceasta reteta se prepara din cartofi, ceapa, ciuperci, bacon afumat, ulei de masline, oua si condimente.
Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la prajit in ulei circa 10 minute. Se scot si se lasa deoparte. Separat, se pune intr-o tigaie ceapa si baconul maruntite si se rumenesc. Se adauga ciupercile si se prajesc 5 minute. Se pun cartofii inapoi, apoi se amesteca totul si se condimenteaza. Ouale se bat cu sarea si piperul, se toarna apoi peste compozitia de cartofi si se rumenesc 15 minute la cuptor.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete:
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii