Se taie cartofii pai, se tamponeaza cu un prosop curat si se pun la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit. Cind se pot sfarima cu fur
Se taie cartofii pai, se tamponeaza cu un prosop curat si se pun la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit. Cind se pot sfarima cu furculita, se iau la o parte, se scot din grasime si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se toaca ceapa, se caleste si se pune peste cartofi. Se bat ouale, se adauga peste aceste ingrediente, se potriveste de sare si piper. Se pune putina grasime intr-o tava larga, se lasa sa se infierbinte, se pune compozitia si se da tava la cuptor. Cind preparatul este gata pe jumatate, se intoarce cu ajutorul unei spatule de lemn si se da pe cit posibil forma rotunda. Se prajeste pe ambele parti si se asaza pe platou.
Se taie in cuburi potrivite si in fiecare se infige cite o scobitoare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaPentru Mos Craciun! Un tort ciocolatos gatit asa frumos, eu zic ca merge pe masa de sarbatoare! Dar asta e doar parerea mea,...
Desert tort de biscuiti fara coacere
Comentarii