Turta de cartofi este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se coc cartofii la cuptor. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se sfarama cu furculita.
Turta de cartofi este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se coc cartofii la cuptor. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se sfarama cu furculita. Se adauga sarea, piperul si untul. Se incinge intr-o tigaie untura, se intind egal cartofii sfaramati, apasandu-i cu lingura, se lasa sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intoarce ca o clatita turta formata, lasand-o sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Se taie sferturi.
Turta de cartofi se serveste pe langa legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii