Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii. Se prajeste in 3 linguri ulei de masline
Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii.
Se prajeste in 3 linguri ulei de masline pina devine auriu (eu l-am prajit mai bine).
Apoi se pune puiul pe o hirtie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 C pentru 10-15 minute.
Separat incalziti restul de ulei, cele 2 lingurite si adaugati usturoiul si ardeiul rosu si caliti pentru 1 minut, apoi adaugati o lingura de faina, vinul, spanacul si smantina lichida si da-ti intr-un clocot.
Eu spanac nu am avut si am pus ardei verde si galben.
Lasam focul ma incet pina ce sosul devine mai grosut atunci adaugam parmezanul ras si pastele fierte intre timp.
Amestecam bine si servim cu parmezan ras deasupra si puiul de la cuptor.
Reteta propusa de Sarah_NC
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii