Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii. Se prajeste in 3 linguri ulei de masline
Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii.
Se prajeste in 3 linguri ulei de masline pina devine auriu (eu l-am prajit mai bine).
Apoi se pune puiul pe o hirtie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 C pentru 10-15 minute.
Separat incalziti restul de ulei, cele 2 lingurite si adaugati usturoiul si ardeiul rosu si caliti pentru 1 minut, apoi adaugati o lingura de faina, vinul, spanacul si smantina lichida si da-ti intr-un clocot.
Eu spanac nu am avut si am pus ardei verde si galben.
Lasam focul ma incet pina ce sosul devine mai grosut atunci adaugam parmezanul ras si pastele fierte intre timp.
Amestecam bine si servim cu parmezan ras deasupra si puiul de la cuptor.
Reteta propusa de Sarah_NC
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii