Tuscan garlic chicken

Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii. Se prajeste in 3 linguri ulei de masline

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tuscan garlic chicken

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 1 1/2 cups faina
  • ierburi italiene
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper negru
  • o cutie spaghete
  • fettuccini sau ce vreti voi
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingua usturoi
  • 1 ardei rosu taiat julienne. 1/2 cup vin alb(se poate si fara)
  • 200 grame spanac taiat sau congelat
  • 2 cups smintina lichida
  • 1 cups parmezan ras

Mod de preparare

Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii.

Se prajeste in 3 linguri ulei de masline pina devine auriu (eu l-am prajit mai bine).

Apoi se pune puiul pe o hirtie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 C pentru 10-15 minute.

Separat incalziti restul de ulei, cele 2 lingurite si adaugati usturoiul si ardeiul rosu si caliti pentru 1 minut, apoi adaugati o lingura de faina, vinul, spanacul si smantina lichida si da-ti intr-un clocot.

Eu spanac nu am avut si am pus ardei verde si galben.

Lasam focul ma incet pina ce sosul devine mai grosut atunci adaugam parmezanul ras si pastele fierte intre timp.

Amestecam bine si servim cu parmezan ras deasupra si puiul de la cuptor.

Reteta propusa de Sarah_NC

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori