Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. Intre timp se prajeste in unt sau ulei pieptul de pui taiat c
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. Intre timp se prajeste in unt sau ulei pieptul de pui taiat cubulete, adaugand daca este nevoie si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga 2 lingurite de condimente de tip Vegeta sau Knorr. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei.
Separat, intr-o cratita mai mare, se prajesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prjesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust si smantana. Se mai fierb impreuna 5 minute.
Cu mamaliguta calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii