Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. Intre timp se prajeste in unt sau ulei pieptul de pui taiat c
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. Intre timp se prajeste in unt sau ulei pieptul de pui taiat cubulete, adaugand daca este nevoie si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga 2 lingurite de condimente de tip Vegeta sau Knorr. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei.
Separat, intr-o cratita mai mare, se prajesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prjesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust si smantana. Se mai fierb impreuna 5 minute.
Cu mamaliguta calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii