Dupa ce tocati ardeii, ceapa, rosia si ciupercile cu patrunjelul, pregatiti separat condimente cu ulei, vin, zeama de lamaie si usturoi dat prin razat
Dupa ce tocati ardeii, ceapa, rosia si ciupercile cu patrunjelul, pregatiti separat condimente cu ulei, vin, zeama de lamaie si usturoi dat prin razatoare si ungeti pestele.
Se pun folii de aluminiu intr-o tava si se aseaza pestele curatat si crestat, dupa care se unge bine cu "alifia" respectiva si apoi se pun legumele pe langa si se pune si untul.
Se strange bine si se pune la cuptor la foc mediu pentru 25-30 min. De aici inainte pofta buna!
Pofta buna!
Reteta Pastrav la cuptor a fost propusa de gabrolio pe forum culinar.ro
Alte retete cu pastrav: Pastravi cu bere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii