Ardei umpluti cu ciuperci

Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie marunt. Ardeiul gras se spala, se decupeaza capacul si se scot semintele. Ca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras 1.000 kg
  • ciuperci conserva 0.700 kg
  • ulei 0.150 l
  • marar verde 0.100 kg
  • cascaval 0.200 kg
  • piper 0.003 kg
  • sare 0.030 kg

Mod de preparare

Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie marunt. Ardeiul gras se spala, se decupeaza capacul si se scot semintele. Cascavalul se rade. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile se inabusa cu ulei, marar, sare si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se presara cascaval ras si se gratineaza. Se servesc calzi sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc