Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie marunt. Ardeiul gras se spala, se decupeaza capacul si se scot semintele. Ca
Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie marunt. Ardeiul gras se spala, se decupeaza capacul si se scot semintele. Cascavalul se rade. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile se inabusa cu ulei, marar, sare si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se presara cascaval ras si se gratineaza. Se servesc calzi sau reci.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDin seria fructe marinate. Ardelenii deobicei consumă lângă tocănițe și piure, compot de prune sau vișine,...
Struguri marinatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii