Ardei umpluti cu ciuperci si fulgi de ovaz

Ardeii umpluti cu ciuperci sunt gustosi si extrem de simplu de preparat. Mai contin rosii, fulgi de ovaz, boia, sare si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 500 gr ciuperci
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia
  • 2 pahare suc de rosii

Mod de preparare

Ardeii umpluti se prepara astfel: ceapa se caleste in 2 linguri de ulei, apoi se presara cu boia, se adauga rosiile tocate, sare si piper. Se adauga 200 ml apa si se fierbe sosul, pe foc mediu. Se adauga apoi ciupercile feliate si se calesc pana scade zeama. Se iau de pe foc, apoi se adauga fulgii de ovaz, sare, piper si marar tocat marunt. Separat, se curate ardeii de cotor si seminte si se umplu cu compozitia pregatita anterior. Se pun apoi intr-o tava, se toarna suc de rosii si se lasa la cuptor.


Se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Legume la cuptor

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori