Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa. In blender se pun ghimbirul si usturoiul, co
Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa.
In blender se pun ghimbirul si usturoiul, coriandru tocat, vinetele, uleiul, zeama de lamaie, tahini.
Se face o pasta de culoare verde. Se toarna intr-un castronel si orneaza cu melasa de rodie sau zeama de la o rodie si samburii rodiei.
E delicioasa pe lipie calda (pita).
Pofta buna!
Reteta Baba Ganouj a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
vinete maioneza
vinete umplute
vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii