Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime s
Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime si pune-o deoparte. Scoate (strecoara) grasimea ramasa in vas, toarna jumatate de cana de apa – fierbe aromele ramase de la carnea prajita. Adauga maghiran, cuisoare, piper macinat, boabe de condimente, scortisoara, usturoi, sare, precum si carnea prajita in prealabil si inabuse-o sub capac – pe foc mic – timp de 30 de minute. Adauga ceapa, cartofi, nucsoara macinata, chili si frunze de dafin. Daca e nevoie adauga putina apa, amesteca si inabuse mai departe. Dupa 30 de minute adauga o treime de fasole verde, amesteca si daca e nevoie adauga apa. Dupa inca 30 de minute procedeaza la fel cu fasolea verde ramasa si adauga si condimentele uscate, precum si sucul si coaja de lamaie. Cand totul a devenit moale, scoate chili si daca este nevoie condimenteaza cu sare si piper.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii