Ciupercile curatate si spalate se taie feliute mici si foarte subtiri si se inabusa in unt. Se dau apoi prin masina de tocat impreuna cu franzela muia
Ciupercile curatate si spalate se taie feliute mici si foarte subtiri si se inabusa in unt. Se dau apoi prin masina de tocat impreuna cu franzela muiata in lapte. Se pune pasta obtinuta intr-un castron si se amesteca cu verdeata, sare, piperul, galbenusurile si smintina. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor. Se toarna compozitia intr-o forma cu capac, se asaza forma intr-un vas cu apa clocotita si se lasa pe foc sa fiarba 30 minute, din momentul cind incepe apa sa clocoteasca din nou Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de lapte.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii