Se pune ceapa tocata marunt la calit, in uleiul fierbinte. Se adauga dupa 5 minute orezul spalat si se stinge cu apa fiarta. Se lasa apoi la fiert ap
Se pune ceapa tocata marunt la calit, in uleiul fierbinte. Se adauga dupa 5 minute orezul spalat si se stinge cu apa fiarta. Se lasa apoi la fiert aproximativ 20 minute, pe foc mic. Separat se pun la oparit rosille, se curata de seminte si pielite si se calesc cu unt, pe foc mare. Se amesteca apoi cu orezul fiert si se lasa la racit. Se rastoarna apoi compozitia intr-un castron, se adauga galbenusurile, sare, piper si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu pesmet si se da la cuptor, pe foc mediu. Se lasa in cuptor, 20-30 de minute, la rumenit.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii