Pentru budinca din spanac spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe, se scurge, se limpezeste cu apa rece, se scurge din nou si se taie marunt.
Pentru budinca din spanac spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe, se scurge, se limpezeste cu apa rece, se scurge din nou si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Faina si pesmetul se cern. in 75 g unt se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga cubul MAGGI, cantitatea de lapte ramasa, spanacul inabusit in ulei si se fierb impreuna cca 5 minute. Se pun galbenusurile, sarea, piperul si se da la o parte vasul de pe foc. Compozitia se amesteca usor cu albusurile batute spuma si cascavalul ras. in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se toarna compozitia de spanac, se niveleaza suprafata si se introduce la cuptor 20-30 minute.
Budinca din spanac se serveste cald.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAndra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii