Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tom
Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Cu o lingura se formeaza niste adancituri in care se sparg ouale. Acoperit, se fierbe pana cand ouale devin tari.
Alte retete mancaruri recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii