Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tom
Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Cu o lingura se formeaza niste adancituri in care se sparg ouale. Acoperit, se fierbe pana cand ouale devin tari.
Alte retete mancaruri recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii