Pentru ceapa umpluta cu legume si nuci se aleg cepe de marime mijlocie, se curata si se fierb in apa cu sare pana incep sa se moaie.
Pentru ceapa umpluta cu legume si nuci se aleg cepe de marime mijlocie, se curata si se fierb in apa cu sare pana incep sa se moaie. Se scurg din apa si dupa ce s-au mai racorit, se scobesc, iar miezul se toaca impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa, la care se adauga sare, piper, verdeata si cateva nuci pisate bine, intr-o piulita de piatra. Cu aceasta compozitie se umplu cepele si se asaza in cratita. Intre timp se pregateste sosul. Se face un rantas din ulei cu faina, care se stinge cu apa. Se adauga putin bulion, zahar, sare. Se strecoara sosul peste cepele din cratita si se da la cuptor. Se tin pana incep sa se rumeneasca.
Ceapa umpluta se serveste calda.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezRetete de vara.Ador salata de vinete simpla, cu maioneza, cu dovlecel si acum si pe cea cu ardei copt.
Salata de vinete cu ardei copt
Comentarii
Adaugă comentariu