Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa.
Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa, cu sare, piper si putin ulei. Se umplu cu aceasta pasta cepele, se presara deasupra pesmet si se dau la cuptor intr-o farfurie cu putin ulei. Se tin pana se rumenesc.
Ceapa umpluta cu usturoi se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii