Chiftele de zarzavat si branza

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 telina
  • 1 praz
  • 5 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri branza
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 3 linguri untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne. Se adauga doua linguri de faina, doua oua, branza, sare, piper. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de zarzavat se pot servi si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori