Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga. Se toaca cu tocatorul de lemn, se pun intr-un castron adaugind sarea, brinza, ouale si f
Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga. Se toaca cu tocatorul de lemn, se pun intr-un castron adaugind sarea, brinza, ouale si faina. Se amesteca totul bine, apoi din pasta obtinuta se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti. Se asaza pe farfurie, se presara cu putina brinza rasa Se garnisesc cu citeva frunzulite de salata si se servesc fierbinti sau reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii