Aceasta reteta de placinta crocanta cu legume este delicioasa, o mancare de vara sanatoasa. Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul.
Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul. Cand s-a topit se adauga faina. Se lasa pe foc 1 minut, apoi se toarna mustarul, laptele si smantana. Se adauga legumele. Se lasa sa dea in clocot, apoi se fierbe inabusit 10-15 minute. SE adauga prazul, se asezoneaza si se mai lasa 2 minute. Se rastoarna intr-un vas termorezistent. Se incinge cuptorul. SE freaca untul cu faina pana ce capata aspectul unor firimituri. Se amesteca ierburile aromatice si branza. Se adauga laptele. Se intinde o foaie de 1,5 cm grosime din care se decupeaza rondele cu diametrul de 6 cm. Se aranjeaza pe marginea vasului. Se stropeste cu lapte si branza. Se coc 15-20 minute.
Calorii/portie: 559
Cobbler cu legume se serveste cald, langa un pahar de vin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii