Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare si se fierbe. Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se tr
Conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare si se fierbe. Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ciupercile proaspete se curata si se spala in mai multe ape si se taie lame. Cand se folosesc ciupercile conserva se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame. In 75g margarina sau unt, se adauga faina dizolvata in lapte, se fierb si se amesteca continuu,pana se ingroasa. Se retrage vasul de pe foc si se adauga oua si sare. Ciupercile se inabusa in 75g margarina sau unt, se adauga sos, conopida, piper si se amesteca. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu margarina sau unt,se presara cu cascaval ras si se introduce la cuptor, pentru gratinare.
Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii