Pentru conopida gratinata cu ciuperci si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare, dupa care se fierbe. Faina se cerne.
Pentru conopida gratinata cu ciuperci si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare, dupa care se fierbe. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame). in 50 g margarina se adauga faina dizolvata in lapte, cuburile MAGGI si se fierbe, amestecandu-se continuu pana se ingroasa. Se retrage vasul de pe foc si se adauga oua si sare. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina, se adauga sos, conopida, piper si se amesteca. Compozitia obtinuta se aseaza in tava unsa cu margarina, se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Conopida gratinata cu ciuperci si cascaval se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii