Pentru conopida cu ciuperci la cuptor se fierbe o conopida frumoasa in apa cu sare. Cand este gata, se desfac buchetele. Intre timp se curata ciupercile.
Pentru conopida cu ciuperci la cuptor se fierbe o conopida frumoasa in apa cu sare. Cand este gata, se desfac buchetele. Intre timp se curata ciupercile, se taie felii subtiri si se inabusa cu putin unt. Separat se face un sos dintr-o lingura de unt si doua linguri de faina, se stinge cu doua cesti de lapte sau de apa in care a fiert conopida. Cand este fiert si potrivit de gros, se amesteca cu un galbenus si, cu cateva picaturi de lamaie. Se potriveste de sare.
Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se asaza cateva buchete de conopida intr-un strat cat mai egal, un rand de ciuperci iar deasupra restul de conopida. Se toarna apoi sosul de faina. Se mai presara putina branza, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Conopida cu ciuperci la cuptor se serveste in forma.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii