Conopida in aluat

Conopida in aluat este gustoasa si usor de pregatit. Pentru a face acest aperitiv cu legume folositi 1,5 kg conopida.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Conopida in aluat

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg conopida
  • 240 g faina
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare. Din faina, oua, lapte si sare se prepara un aluat de clatite ce se lasa sa se odihneasca la rece timp de 30 minute. Buchetelele de conopida se trec prin aluatul de clatite si se prajesc in ulei. Se pipereaza dupa gust.


Conopida in aluat se serveste cu smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc