Pentru conopida la cuptor cu branza si smantana se spala o conopida frumoasa si se fierbe. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, faina si sarea.
Pentru conopida la cuptor cu branza si smantana se spala o conopida frumoasa si se fierbe. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, faina si sarea. Se unge o forma rezistenta la foc cu untura si se presara pesmet prajit. Se asaza buchetele de conopida, deasupra se toarna sosul, se adauga cateva bucatele de unt, se presara branza si se da la cuptor.
Alt fel de conopida la cuptor se serveste calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.
Ficat de iepure cu ceapa verde si smantanaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii