Pentru conopida la cuptor cu branza si smantana se spala o conopida frumoasa si se fierbe. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, faina si sarea.
Pentru conopida la cuptor cu branza si smantana se spala o conopida frumoasa si se fierbe. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, faina si sarea. Se unge o forma rezistenta la foc cu untura si se presara pesmet prajit. Se asaza buchetele de conopida, deasupra se toarna sosul, se adauga cateva bucatele de unt, se presara branza si se da la cuptor.
Alt fel de conopida la cuptor se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii