Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite. Acesta se pregateste astfel: se bate ou
Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se
strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite.
Acesta se pregateste astfel: se bate oul, se amesteca bine cu faina si se adauga le, turnat putin cate putin.
Feliile de conopida se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii