Se curata conopida, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge de apa, punandu-se intr-o strecuratoare. Dupa scurgere
Se curata conopida, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge de apa, punandu-se intr-o strecuratoare. Dupa scurgere si racire se desface in buchetele.Intr-un castron, se bat ouale ca pentru pentru omleta, se pune putina sare, se adauga faina, in ploaie, amestecandu-se cu telul,pana se obtine o compozitie mai groasa decat cea pentru clatite. Intr-o tigaie se pune ulei si se aseaza pe foc pana se incinge. Se trec bucatelele de conopida prin compozitie si se pun la prajit, la foc potrivit, pana se rumenesc.
Se servesc ca atare sau se pot servi cu mujdei de usturoi.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii