Conopida poloneza

Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 lingurita de pesmet
  • 1 ou fiert
  • 50 g unt
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura de marar tocat
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare.

Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine totul si se toarna sosul peste conopida. Se lasa 5 minute la cuptor.
Se stropeste cu putina zeama de lamaie in momentul servirii.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori