Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si p
Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine totul si se toarna sosul peste conopida. Se lasa 5 minute la cuptor.
Se stropeste cu putina zeama de lamaie in momentul servirii.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii