Pentru crema din dovlecei dovleceii se curata, se spala, se indeparteaza semintele (daca sunt mari) sivse taie cuburi.
Pentru crema din dovlecei dovleceii se curata, se spala, se indeparteaza semintele (daca sunt mari) sivse taie cuburi. Daca se folosesc dovlecei din conserva, se indeparteaza lichidul si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusul de albus. Painea se taie cuburi; acestea se rumenesc la cuptor stropite cu cca 25 g margarina. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 25 g margarina, se adauga dovlecei si supa de oase, se fierbe si se paseaza. Galbenusul de ou se amesteca cu lapte, se adauga la crema si se fierb cca 5 minute. Se adauga marar verde si sare.
Crema din dovlecei se serveste fierbinte, cu crutoane de paine si 25 g margarina (1 cubulet).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii