Pentru crema din legume ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
Pentru crema din legume ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Varza alba se spala si se taie felii. Conopida se spala si se desface buchetele. Oul se spala sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Painea se taie cuburi, se rumeneste la cuptor si se stropeste cu margarina. Se prepara supa de oase si se fierbe impreuna cu morcovii, telina, ceapa, patrunjelul si pastarnacul. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii; se paseaza si se mai fierb 5 minute. in crema obtinuta se adauga galbenusul amestecat cu lapte si se continua fierberea cca 5 minute. Deasupra se adauga bucati mici de unt.
Crema din legume se serveste fierbinte, cu crutoane deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii