Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei incins. Se aseaza feliile intr-un vas termorezistent si se pretara cu parmezan. Se
Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei incins.
Se aseaza feliile intr-un vas termorezistent si se
pretara cu parmezan.
Se orneaza cu rosii taiate felii, se potriveste de sare si piper si se stropesc cu unt topit.
Se introduce tava in cuptor pana se gratineaza.
Preparatul se serveste cald.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii