Pentru dovlecei gratinati cu cascaval si sos se fierb dovleceii cubulete inpreuna cu sare si Delikat. Se prepara sosul: continutul plicului se amesteca cu laptele rece.
Pentru dovlecei gratinati cu cascaval si sos se fierb dovleceii cubulete inpreuna cu sare si Delikat. Se prepara sosul: continutul plicului se amesteca cu laptele rece si se fierbe timp de 1 minut amestecand continuu. Se adauga in sos galbenusurile de la oua, dovleceii, mararul, smantana si jumatate din cascaval. Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupra cascavalul ramas si se da in cuptorul incins 10-15 minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii