Pentru dovleceii umpluti cu branza se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc. Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza.
Pentru dovleceii umpluti cu branza se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc. Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza (fie branza alba de Braila, fie alta branza) si cu pesmetul. Se potriveste de sare. Se umplu dovleceii adaugand in sos, daca avem, putina smantana.
Dovleceii umpluti cu branza se servesc calzi.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii