Se curata dovleceii si se scobesc. Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa. Se lasa pe foc pana fier
Se curata dovleceii si se scobesc.
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa.
Se lasa pe foc pana fierbe orezul.
Se umplu apoi dovleceii cu aceasta compozitie, se prajesc putin si se pun intr-un vas.
Se prepara sosul din faina, ceapa tocata, bulion, apa si
uleiul ramas in tigaie.
Se fierbe, se potriveste de sare si se toarna deasupra dovleceilor.
Se pune totul la fiert.
Se adauga verdeata tocata marunt si se lasa vasul la cuptor 10 minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii