Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege. In uleiul incins
Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege.
In uleiul incins se aurste catelul de usturoi si apoi se scoate. Se adauga dovleceii umpluti.
Se rumenesc la foc mai puternic, cu capacul pus.
Eu i-am lasat simpli, presarati cu lemon pepper.
Se pot servi cu iaurt, smantana sau smantana cu usturoi, tzatziki.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei umpluti cu branza a fost propusa de Kiva pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Dovlecei umpluti cu soia si orez,
Ciorba cu dovlecei(DE POST),
Dovlecei gratinati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii