Pentru dovleceii umpluti cu miezul lor se aleg dovlecei proaspeti de marime mijlocie. Se rad, se taie in doua si se scobesc. Miezul scos se toaca cu o felie de paine.
Pentru dovleceii umpluti cu miezul lor se aleg dovlecei proaspeti de marime mijlocie. Se rad, se taie in doua si se scobesc. Miezul scos se toaca impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si o ceapa prajita. Se adauga un ou, sare, piper, faina si verdeata tocata.
Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii si se asaza intr-o cratita cu putina untura si se rumenesc. Separat se face urmatorul sos de rosii: se prajeste usor o ceapa tocata cu putina untura, se pune un varf de lingura de faina, se stinge cu apa, se adauga bulion, se lasa sa dea cateva clocote si se toarna in cratita peste dovlecei. Se da la cuptor o jumatate de ora pana sunt dovleceii fragezi. Aceeasi mancare se poate pregati, inlocuind untura cu ulei si oul cu o lingura de faina.
Dovleceii umpluti cu miezul lor se servesc calzi.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii