Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.
Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se trece fierbinte prin sita si se bate bine la foc pana creste.
Fasolea batuta se serveste cu ceapa prajita in ulei sau cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii