Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, i
Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, in loc sa gatiti fasolea la abur, puteti sa opariti pastaile cu apa sarata clocotita, lasandu-le in apa pana cand se inmoaie). In timp ce se fragezesc pastaile, pregatiti rapid un sos de rosii: prajiti usturoiul in putin ulei de masline, adaugati rosiile, lasati sa dea in clocot apoi asezonati si fierbeti la foc mic 15 minute, pana cand se ingroasa sosul. Asezonati din nou, dupa gust. Cand pastaile de fasole sunt gata, amestecati-ie in sos.
Aceasta mancare de fasole se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Fasole cu costita
Iahnie de fasole
Mancare de fasole verde cu carnati
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii