Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara. Rosiile s
Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara.
Rosiile se decojesc (scufundandu-le in prealabil un minut in apa clocotita), apoi se taie sferturi.
Intr-o cratita, se infierbanta untul si uleiul, dupa care se
adauga ceapa, rosiile si apoi fasolea.
Se inabusa totul pe foc mic.
Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga patrunjelul taiat
marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Pentru ca mancarea sa fie mai consistenta, se pot adauga
feliute de costita, usor rumenite in prealabil, si cartofi fierti.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii