Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara. Rosiile s
Fasolea se curata si se spala, se opareste in apa clocotita, nesarata, si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa circa 5 minute, se strecoara.
Rosiile se decojesc (scufundandu-le in prealabil un minut in apa clocotita), apoi se taie sferturi.
Intr-o cratita, se infierbanta untul si uleiul, dupa care se
adauga ceapa, rosiile si apoi fasolea.
Se inabusa totul pe foc mic.
Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga patrunjelul taiat
marunt, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Pentru ca mancarea sa fie mai consistenta, se pot adauga
feliute de costita, usor rumenite in prealabil, si cartofi fierti.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii