Pentru fasolea verde cu ulei se curata fasolea, de preferinta fasole grasa. Se pune in apa fierbinte sa dea cateva clocote. Se prajeste cu ulei o ceapa tocata.
Pentru fasolea verde cu ulei se curata fasolea, de preferinta fasole grasa. Se pune in apa fierbinte sa dea cateva clocote. Se prajeste cu ulei o ceapa tocata, se pune faina si se stinge cu apa. Se adauga rosiile curatite de pielite sau bulion, verdeata si fasolea scursa de apa. Se potriveste de sare si se da la cuptor.
Fasolea verde cu ulei se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii