Pentru fasolea verde cu unt proaspat se curata fasolea rupand-o la capete. Se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu un praf de sare.
Pentru fasolea verde cu unt proaspat se curata fasolea rupand-o la capete. Se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Se fierbe descoperita, la foc potrivit. Se scurge, se adauga putin unt proaspat, miscand cratita pentru ca untul sa le cuprinda bine. Se potriveste de sare si se serveste fara sa se mai tina pe foc.
Fasolea verde cu unt proaspat se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii