Pentru fasolea verde cu unt proaspat se curata fasolea rupand-o la capete. Se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu un praf de sare.
Pentru fasolea verde cu unt proaspat se curata fasolea rupand-o la capete. Se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Se fierbe descoperita, la foc potrivit. Se scurge, se adauga putin unt proaspat, miscand cratita pentru ca untul sa le cuprinda bine. Se potriveste de sare si se serveste fara sa se mai tina pe foc.
Fasolea verde cu unt proaspat se serveste calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii