Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se aseaza
Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara.
Se unge cu unt un vas termorezistent.
Se aseaza fasolea, se toarna deasupra smantana, se presara cu pesmet, dupa care se adauga restul de unt, taiat bucatele.
Se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste pesmetul.
Smantana nu trebuie sa scada prea mult.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii