Pentru fasole verde sote fasolea verde proaspata se curata si se spala. Mararul verde se spala si se taie marunt. Fasolea verde proaspata se fierbe in apa cu sare.
Pentru fasole verde sote fasolea verde proaspata se curata si se spala (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Mararul verde se spala si se taie marunt. Fasolea verde proaspata se fierbe in apa cu sare. Cand fasolea este fiarta se soteaza in 50 g unt si se adauga 1 din mararul verde.
Fasolea verde sote se serveste calda, cu restul de marar verde presarat deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii