Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si fe
Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si feliati subtire, pastrand frunza deoparte. Puteti sa le taiati si mai fin daca doriti. Apoi, aruncati, literalmente, toate ingredientele, cu exceptia frunzelor de fenicul, intr-o tava pentru copt. Rupeti o bucata de folie impermeabila la grasime, udati-o cu apa rece si mototoliti-o pentru a o face mai flexibila. Apoi potriviti-o nu peste vas, ci direct deasupra si in jurul bulbilor de fenicul. Astfel, legumele vor fi si coapte, dar si gatite la abur, in acelasi timp, devenind grozav de gustoase! Introduceti in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute sau pana se fragezeste.
Chiar inainte de a servi, presarati deasupra frunzele de fenicul.
Alte retete recomandate:
Sufleu dovlecei
Tocanita de pui
Tocanita de legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii