Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si fe
Preincalziti cuptorul la 22°C (treapta 7 la cel pe gaz). Indepartati eventualele parti decolorate ale feniculuiui, apoi taiati extremitatile si feliati subtire, pastrand frunza deoparte. Puteti sa le taiati si mai fin daca doriti. Apoi, aruncati, literalmente, toate ingredientele, cu exceptia frunzelor de fenicul, intr-o tava pentru copt. Rupeti o bucata de folie impermeabila la grasime, udati-o cu apa rece si mototoliti-o pentru a o face mai flexibila. Apoi potriviti-o nu peste vas, ci direct deasupra si in jurul bulbilor de fenicul. Astfel, legumele vor fi si coapte, dar si gatite la abur, in acelasi timp, devenind grozav de gustoase! Introduceti in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute sau pana se fragezeste.
Chiar inainte de a servi, presarati deasupra frunzele de fenicul.
Alte retete recomandate:
Sufleu dovlecei
Tocanita de pui
Tocanita de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii