Pentru fricasse de sparanghel si ceapa se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se toaca ceapa. Se caleste partea alba a cepelor in unt.
Pentru fricasse de sparanghel si ceapa se fierbe sparanghelul; se pastreaza 500 ml din lichidul in care a fiert. Se toaca ceapa. Se caleste partea alba a cepelor in unt, se adauga faina si se amesteca bine. Se torna cei 500 ml lichid, se lasa sa clocoteasca, se adauga smantana, si se lasa la foc mediu 10 minute. Se taie sparanghelul in bucati de 4 cm, se adauga in sos impreuna cu patrunjelul si se mai lasa sa clocoteasca inca 3 minute. La servit se presara deasupra partea verde a cepelor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii