Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe fri
Taie painea(sau mamaliga) cubulete cit marimea rosiilor.Infige alternativ cuburi de paine(sau mamaliga) si rosii(de preferat rosii tip cireasa) pe frigarui speciale.Amesteca usturoiul pisat cu uleiul de masline,apoi condimenteaza cu sare si piper.Adauga rozmarinul si cimbrul.Pune frigaruile pe gratarul incins(sau in cuptorul de la aragaz pe folie de aluminiu),dupa ce le-ai uns cu “marinata”.Lasa-le citeva minute,pina se rumeneste painea(sau cuburile de mamaliga).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeZilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...
Desert negresa cu urda, mure si piersici
Comentarii