Cu o seara inainte se inmoaie 300 g naut uscat in 70 ml de apa. A doua zi adaugam o jumatate de ceapa rosie cat o nuca si fierbem aproximativ o jumat
Cu o seara inainte se inmoaie 300 g naut uscat in 70 ml de apa. A doua zi adaugam o jumatate de ceapa rosie cat o nuca si fierbem aproximativ o jumatate de ora pana se inmoaie.
Intre timp taiem marunt 200 g ceapa rosie si o calim in 50 ml ulei pana devine sticloasa.
Adaugam 250 g de ciuperci champignon spalate in prealabil si taiate in felii subtiri si fierbem sub capac pana se inmoaie. Daca nu s-a inmuiat destul, mai turnam putina apa si fierbem in continuare.
Apoi luam jos capacul si prajim pana se evapora toata apa si ramane doar untura, dar sa avem grija sa nu se roseasca, apoi adaugam la naut.
Presaram o lingurita de sare, 1 buchetel de verdeata de patrunjel taiat marunt, apoi o prajim in zeama ramasa aprox. 5 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Daca zeama e prea putina, turnam apa, care sa ajunga cam la un sfert din compozitie.
Apoi turnam 200 ml smantana amestecata uniform, apoi fierbem.
Consumam calda, ca fel separat de mancare.
Se poate servi si cu paine prajita. Alte retete culinare recomandate
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasat Am dorit sa obtin racituri nu foarte grase, asa ca am renuntat la capul de porc. Pentru obtinerea unei racituri clare...
Racituri din urechi si adidasi de porc
Comentarii