Ghiveci de legume cu fasole verde

Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castraveti si suc de rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  •  100 gr ceapa
  • 100 gr mazare
  •  100 gr fasole verde
  • 500 gr morcovi
  •  1 castravete murat
  • 1 mar
  •  100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  •  2 foi de dafin
  • 1 legatura marar
  •  1 legatura patrunjel
  • 1 l apa

Mod de preparare

Ghiveciul de legume cu fasole verde se prepara asa: se curate ceapa, morcovii, apoi se taie rondele si se calesc in uleiul incins. Se stinge cu apa, dupa care se lasa la fiert, impreuna cu celelalte legume curatate si taiate. Se adauga sare, usturoiul feliat, foile de dafin si verdeata tocata marunt. Se lasa totul la fiert, aproximativ 30 de minute.


Se poate servi atat cald, cat si rece.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori