Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in inter
Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in interior, peretii avand grosime de 1/2 - 1 cm, iar resturile se taie in cubulete. Ceapa curatata se taie marunt si se caleste pana devine sticloasa, apoi se adauga ciupercile maruntite, sarea si piperul si se prajesc pe jumatate. Lasam sa se raceasca si adaugam sunca taiata marunt, putin cimbru, ramasitele de la guliile scobite, apoi le prelucram foarte bine cu un ou. Cu aceasta compozitie se umple guliile scobite, se pun in tava, turnam dedesupt supa de carne, acoperim tava cu o folie si coacem in cuptorul preicalzit la foc mediu, aprox. 20 de minute.
Apoi dam jos folia, ungem guliile deasupra cu unt topit si le prajim pana se inrosesc.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii