Gulii umplute cu ciuperci

Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in inter

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 gulii tinere
  • 1 ceapa rosie mijlocie
  • 150 g ciuperci
  • 150 g sunca fiarta
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1
  • 5 dl supa de carne din concentrat
  • Unt cat o nuca
  • Patrunjel
  • Cimbru
  • Piper
  • sare

Mod de preparare

Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in interior, peretii avand grosime de 1/2 - 1 cm, iar resturile se taie in cubulete. Ceapa curatata se taie marunt si se caleste pana devine sticloasa, apoi se adauga ciupercile maruntite, sarea si piperul si se prajesc pe jumatate. Lasam sa se raceasca si adaugam sunca taiata marunt, putin cimbru, ramasitele de la guliile scobite, apoi le prelucram foarte bine cu un ou. Cu aceasta compozitie se umple guliile scobite, se pun in tava, turnam dedesupt supa de carne, acoperim tava cu o folie si coacem in cuptorul preicalzit la foc mediu, aprox. 20 de minute.

Apoi dam jos folia, ungem guliile deasupra cu unt topit si le prajim pana se inrosesc.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide