Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in inter
Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in interior, peretii avand grosime de 1/2 - 1 cm, iar resturile se taie in cubulete. Ceapa curatata se taie marunt si se caleste pana devine sticloasa, apoi se adauga ciupercile maruntite, sarea si piperul si se prajesc pe jumatate. Lasam sa se raceasca si adaugam sunca taiata marunt, putin cimbru, ramasitele de la guliile scobite, apoi le prelucram foarte bine cu un ou. Cu aceasta compozitie se umple guliile scobite, se pun in tava, turnam dedesupt supa de carne, acoperim tava cu o folie si coacem in cuptorul preicalzit la foc mediu, aprox. 20 de minute.
Apoi dam jos folia, ungem guliile deasupra cu unt topit si le prajim pana se inrosesc.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii